fbpx

BRANDING & VISUAL

Seed - Agenție de marketing online

Dacă te învârți în lumea afacerilor, cu siguranță ai auzit cel puțin o dată în ultima săptămână cuvintele branding sau brand.

Brandingul este un proces prin care oferi viață business-ului sau produsului tău.

Este alcătuit din mai multe elemente de la experiența utilizatorului până la misiunea companiei.

Brandingul însumează toate caracteristicile ce dau personalitate business-ului tău și te ajută să clarifici mesajul pe care îl transmiți către audiența ta (potențialii clienți). Astfel ei vor înțelege misiunea ta și vor lua parte la ea ducându-ți afacerea la nivelul următor.

La ce să fii atent când faci branding?

Când vorbim despre procesul de branding, e necesar să avem în vedere două elemente:

  1. Mesajul comunicat și felul în care îl transmitem
  2. Partea vizuală care îmbracă mesajul

 

Mesajul pe care îl transmite business-ul tău e necesar să fie simplu (clientul să nu consume prea mulți neuroni pentru a îl înțelege), clar (să spună exact cum îl poți ajuta pe client) și să reflecte valorile business-ului tău.

Partea vizuală îmbracă mesajul pe care business-ul tău îl transmite și de aceea e necesar să fie în conformitate cu acesta și să fie unitar și constant în timp. Stabilește de la început culorile de brand, fonturile folosite, tipul de imagini, cât și stilul în care creezi vizualul.

Păstrează lucrurile simple

Într-o eră a vitezei, în care oamenii își pierd atenția din ce în ce mai repede și nu au răbdare să înțeleagă în profunzime valorile business-ului tău, e nevoie ca lucrurile să fie păstrate cât de simplu cu putință.

  • Comunică din prima cum poate brand-ul tău să rezolve problemele oamenilor;
  • Folosește cuvinte simple care sunt ușor de înțeles;
  • Axează-te pe simplitate și scoate în evidență ceea ce vrei să transmiți în vizualul tău;

Servicii pe care le oferim noi:

Obține un APEL GRATUIT de consultanță

30 de minute în care poți pune orice întrebări îți dorești, iar unul dintre specialiștii noștri îți va oferi mai multă claritate.