fbpx

WEBSITE DEVELOPMENT

Seed - Agenție de marketing online

Știi vorba aia: „Nu ai Facebook nu exiști?”

În scurt timp așa se va aplica și când vine vorba despre un website. În prezent un site web este o carte de vizită atât pentru un brand personal, cât și pentru o companie.

Și nu doar atât. Un site este locul unde potențialul client înțelege cum îl poți ajuta, locul în care îi poți câștiga încrederea și îl poți transforma în clientul tău pe viață.

O pagină de internet bine construită te poziționează din start în primii 10% dintre competitorii domeniului în care activezi și îți poate duce business-ul la nivelul următor.

Tipuri de website:

Când vorbim de website-uri, e bine de știut că există mai multe tipuri, în funcție de ce nevoi rezolvă potențialului tău client:

*Toate cele 5 tipuri de site-uri prezentate mai sus se pot combina într-un site mamut (adică într-un site foarte mare și complex).

Ce înseamnă un website bine făcut?

Într-o mare de website-uri, un website bine făcut înseamnă un website care oferă claritate vizitatorului.

Claritatea este dată de modul în care arată site-ul tău, dar și de modul în care comunici cu vizitatorul pe site.

Nimeni nu dorește să intre pe un site în care apar 100 de ferestre și 50 de bannere care să îl ducă în 50 de locuri diferite.

Vizitatorul site-ului tău a ajuns acolo pentru că vrea să-și rezolve o problemă. Iar soluția pe care pagina ta de internet o prezintă trebuie să fie accesibilă și clară.

La ce să fii atent când creezi un website?

Când creezi un website e nevoie să fii atent la câteva aspecte pentru a nu arunca cu banii pe fereastră:

Cum se desfășoară colaborarea pentru crearea unui website?

Obține un APEL GRATUIT de consultanță

Obține 10 000 lei pentru afacerea ta

30 de minute în care poți pune orice întrebări îți dorești, iar unul dintre specialiștii noștri îți va oferi mai multă claritate.

Completează formularul în perioada 15-30 aprilie și fii tu cel care obține o finanțare în servicii de marketing în valoare de 10 000 lei pentru business-ul tău!