fbpx

DESPRE

Seed - Agenție de marketing online

Și tu te-ai săturat de agenții de marketing care fac lucrurile doar ca să fie făcute?

Și noi!

De aia am lansat

Știm că îți dorești să ți se acorde atenția binemeritată, să îți faci cunoscut business-ul și să-ți crești vânzările.

Îți dorești ca banii tăi să fie investiți cu cap în strategii și campanii de marketing cu potențial. Numai tu știi cât ai muncit și cât efort ai depus pentru a lansa proiectul pe care îl ai astăzi.

Cât timp ai investit în proiectul ăsta…

Crezi în visul tău și cu toate astea ceva nu merge cum trebuie. Nu reușești să atragi atenția oamenilor așa cum îți dorești.

Se întâmplă asta în majoritatea cazurilor și înțelegem perfect cum te simți. Și noi am trecut cu diverse proiecte prin asta și câteodată simțeam că totul e în zadar.

Dar lucrurile astea au o soluție.

Și tu ai nevoie de cineva care se poate dedica 100% proiectului tău!

0 +
clienți mulțumiți
0
ani de experiență
0 %
dedicare în proiecte

Toate cele de mai sus ne-au făcut cine suntem astăzi:

Seed Agency - ghidul tău în marketing online

*Noi îți spunem fair dacă te putem ajuta sau nu.

Clienții noștri sunt cei mai tari:

Am început colaborarea cu Seed Agency fără să analizez foarte mult piața - și asta doar datorită lui Claudiu pe care îl urmăream de foarte mult timp în activitatea lui de marketer. Ceea ce m-a convins să încep colaborarea cu Seed Agency a fost implicarea de la prima discuție, profesionalismul, răbdarea și atenția către micile detalii. Avem un parteneriat reușit și o prietenie de încredere.
Cristiana Ciumatu
founder moonlightjewelry.ro
Colaborarea cu Seed Agency pe partea de creare de website a fost peste măsura imaginației mele. Și o spun din tot sufletul. Mi-am dorit un website care să îmi reflecte brandul personal, care să mă reprezinte cu totul, să pară a fi făcut de mine ca semnătură, dar de un specialist din punct de vedere al complexității. Încă de la prima întâlnire, atunci când i-am povestit despre ce îmi doresc, am simțit că va fi de foarte bine. Și așa a fost. Foarte receptiv, deschis, comunicativ iar site-ul e de nedescris. Îl ador cu totul. Iar aprecierile din partea cunoscuților referitor la site sunt nenumărate.
Mălina Brînză
social media specialist
Când am apelat la Seed Agency pentru realizarea unei website pentru firma mea, eram convinsă că vor face o treabă minunată, însă rezultatul este chiar peste așteptări. Este extraordinar să știi că te poți baza pe cineva 100%! Sunt extrem de recunoscătoare că sunt client al Seed Agency și îi recomand celor ce vor să colaboreze cu o echipă tânără, inovatoare, implicată și plină de entuziasm și creativitate! Chiar sunteți buni!
Laura Stoica
managing partner etat.ro

Obține un APEL GRATUIT de consultanță

Obține 10 000 lei pentru afacerea ta

30 de minute în care poți pune orice întrebări îți dorești, iar unul dintre specialiștii noștri îți va oferi mai multă claritate.

Completează formularul în perioada 15-30 aprilie și fii tu cel care obține o finanțare în servicii de marketing în valoare de 10 000 lei pentru business-ul tău!