fbpx

Pay per Click

Seed - Agenție de marketing online

PPC sau Pay per click este o modalitate prin care un business se poate face cunoscut într-un interval relativ scurt de timp.

Mai mult de atât, PPC este modalitatea prin care poți obține vânzări în cel mai rapid mod posibil dintre toate activitățile pe care le desfășori în mediul online.

Practic, tu plătești pentru a obține trafic pe site-ul sau pe conturile tale de social media cu scopul de a crește vânzările.

Unde poți face PPC?

Există mai multe locuri unde poți face PPC și cu siguranță le-ai observat și tu deja:

Toate aceste platforme îți pun la dispoziție un sistem bine pus la punct prin care tu poți ajunge în fața audienței de care ai nevoie.

În acest fel identifici potențialii clienți și îi transformi într-un interval scurt de timp în clienți care îți aduc venituri.

Ce înseamnă advertising bine făcut?

În ziua de azi să faci reclame în online nu e mare brânză.

Dar să faci reclame bune e cu totul altă poveste. Dacă faci un „Boost Post” pe Instagram sau pe Facebook, asta nu înseamnă că ai făcut o reclamă.

De cele mai multe ori, asta înseamnă că doar pierzi niște bani pe tehnici învechite care nu mai funcționează.

Să faci advertising de calitate înseamnă să testezi până ajungi la o formulă câștigătoare. Apoi pe acea formulă câștigătore scalezi.

Practic, dacă ai găsit formula câștigătoare care pentru fiecare leu investit, tu vinzi de 100 de lei, atunci poți crește bugetul de advertising și inclusiv vânzările.

La ce să fii atent când faci PPC?

Așa cum îți spuneam, să faci o reclamă nu e greu, dar să faci o reclamă care să aducă rezultate WOW, e un proces mai lung care necesită un efort constant.

Există două componete ale unei campanii de PPC de care trebuie să ții cont atunci când te hotărăști să investești bani în advertising:

PARTEA TEHNICĂ

se referă la setarea corectă a tutor conturilor de publicitate (pe toate canalele) și a instrumentelor de tracking;

PARTEA CREATIVĂ

se referă la modul de comunicare a business-ului tău prin reclame;

Dacă ar fi să fac un clasament între cele două aspecte, le-aș situa pe ambele pe locul 1 în topul importanței.

Cum se desfășoară colaborarea pentru serviciile de PPC?

E important să înțelegi faptul că rezultatele WOW nu vor apărea peste noapte. Chiar dacă PPC este cea mai rapidă modalitate prin care poți să-ți crești vânzările și să ajungi acolo unde ți-ai propus, și în acest caz lucrurile necesită timp și energie pentru a se întâmpla.

Ce servicii oferim?

Obține un APEL GRATUIT de consultanță

30 de minute în care poți pune orice întrebări îți dorești, iar unul dintre specialiștii noștri îți va oferi mai multă claritate.